
Коло їжі
Навесні – паска та ковбаска, влітку – узвар, восени – гарбузова каша, взимку – кутя, і так по колу. Знайомо? А які ще страви готували українці, коли наступала пора першої зелені чи закінчувався збір врожаю?
Наш подкаст відкриє ваше серце для національних традицій харчування, а ваш холодильник – для сезонних продуктів. Ведуча Олександра Поворозник розпитає у фуд-блогерів, рестораторів і дослідників гастрокультури, що вони шукають на базарі, як готують обрядові страви і як їх осучаснюють. Слухайте «Коло їжі», якщо ви хочете додати у своє життя трохи приправленої по-сучасному автентики.
Останній епізод
Кабачки – не тільким мем | фуд-блогерка Анастасія Середа | Коло їжі #8 (25.07.2025)
Попередні епізоди
- Від ящірки до ковбаски: як шашлик став королем пікніків | Історикиня Софія Грачова | Коло їжі #7 11.07.2025
- Їжа Києва: княжа, козацька, модерна. Що з цього ми їмо сьогодні? | Кураторка виставок Аліна Сушко | Коло їжі #6 27.06.2025
- Смаки бузини: пряний жар, солодкий холод. Як збирати, що готувати, з чим їсти бузину 13.06.2025
- Полуниці й суниці: коли можна їсти й не боятися нітратів і як готували полуничний суп сто років тому?? | Коло їжі #4 30.05.2025
- Свято – коли є смачні продукти 16.05.2025
- Україні пощастило з продуктами 02.05.2025
- Традиції не законсервовані | фуд-блогерка Настя Іванцова 18.04.2025
- Коло їжі | Тизер 17.04.2025
Коментарі