Коло їжі
Навесні – паска та ковбаска, влітку – узвар, восени – гарбузова каша, взимку – кутя, і так по колу. Знайомо? А які ще страви готували українці, коли наступала пора першої зелені чи закінчувався збір врожаю?
Наш подкаст відкриє ваше серце для національних традицій харчування, а ваш холодильник – для сезонних продуктів. Ведуча Олександра Поворозник розпитає у фуд-блогерів, рестораторів і дослідників гастрокультури, що вони шукають на базарі, як готують обрядові страви і як їх осучаснюють. Слухайте «Коло їжі», якщо ви хочете додати у своє життя трохи приправленої по-сучасному автентики.
Останній епізод
Кабачки – не тільким мем | фуд-блогерка Анастасія Середа | Коло їжі #8 (25.07.2025)
Попередні епізоди
- Шашлик — не грузинська страва? Як традиція пекти м’ясо змінила людство | історикиня Софія Грачова
- Меню князів і козаків: що їли в Київській Русі, чи був Хмельницький аскетом | історикиня Аліна Сушко
- Як їсти і пити бузину, сезонність в Японії, як ми привласнюємо смаки | фуд-блогерка Дарія Крікунова
- Що ми знаємо про полуницю? Сунична дієта для науки, звідки родом полуниця та чи боятися нітратів
- Як смакує яблуко з «Енеїди»? Міфи про давню їжу, мажорна кутя | історик Вадим Назаренко
- Що таке слоуфуд? Меню за законом Парето, сезонність як філософія їжі | рестораторка Майя Степова
- Великдень без нервів, чому базари – новий маст, експеримент з редискою | фуд-блогерка Настя Іванцова
- Коло їжі | Тизер
Інші подкасти
-
Deep Sunset House and Progressive Podcast - The Melodic Sessions by Prototype 202
-
Ранкова доза
-
DRINNIES
-
6 Minute English
-
This is Love
-
WTF with Marc Maron Podcast
-
Radio kmbs
-
The Adventures of Foxie and Bunny Coco
-
Office Ladies
-
ЗАПЛАТИ СОБІ САМА
-
Український біатлон: історії успіху
-
The Global Story
-
The Downside with Gianmarco Soresi
-
You Make Sense
-
Harry Potter Theory
-
BiblioKISS
-
5 for 5 Trivia
-
Cafe Mambo Ibiza - Mambo Radio
